Masalah Mata Kabur Selesai Dengan Ains

photo_2021-05-25_15-33-57

RABUN JAUH/DEKAT ? SILAU ? SELAPUT ?

Jangan dibiar , padahh akibatnya

Dengan AiNS, Masalah Mata ‘Terbesar’ Bakal Selesai …

Rabun Jauh / Dekat

Silau

Selaput

Katarak

Mata Letih

Mata Berair

Banyak dah kami dengar luahan pengguna, ada yang dah beribu duit habis cari penawar? Dah makan pil tablet itu ini, tapi masalah tak selesai jugak? Masih ditahap yang sama.

Lepas ni tak payah pening AINS kan ada! Ramai kata penglihatan semakin baik. Mudah kan!

Tak percaya? Video 30 saat ini bakal mengubah ‘kepercayaan’ anda!

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

Memperkenalkan...Ains!

PETUA TRADISI SELESAIKAN MASALAH MATA

2 Biji setiap hari 😱

Suplemen Ains bukan Magik tapi inilah solusi masalah mata masa kini!

100% Selamat Lulus KKM
(Nombor Rujukan: MAL19016027T)

DAH SERAMAI

10000 +
PENGGUNA YANG BERPUAS HATI 😱

Mengapa Suplemen Ains menjadi solusi untuk masalah mata anda?

100% bahan semula jadi Sains dan Islam telah membuktikan 8 khasiat buah dan sayuran yang BERKUALITI PREMIUM ini boleh selesaikan masalah mata

KELEBIHAN AINS

ADAKAH SUPLEMEN AINS SELAMAT DIGUNAKAN?

Pastikan Selamat Dengan Kelulusan KKM

Jom Lihat Apa kata pengguna Supplemen AINS ni

5/5

Disclaimer: Testimoni di atas adalah dari pengguna produk kami yang sebenar. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan kesihatan pengguna.

Berita Baik untuk anda HARINI !!

Jika anda order sekarang, kami akan beri 2 Freegift bernilai RM30 secara PERCUMA.

Bonus-bonus ini akan diberi hanya jika order di laman ini sahaja. Anda akan dapat semua bonus ini HANYA jika anda order sekarang.​

Freegift #1

Free Eyemask Bernilai RM 20

Freegift #2

Free Delivery Bernilai RM 10 (BAYARAN ONLINE)

ORDER SEKARANG, BAYAR PADA POSMEN MASA BARANG SAMPAI. MUDAHKAN?

Anda takut tak dapat barang bila buat tempahan?

Takpe jangan risau. Anda order je sekarang dalam website ni, dan bayar pada posmen bila barang anda sampai nanti.

P/S: COD HANYA UNTUK SEMENANJUNG SAHAJA. SABAH SARAWAK POSTAGE BIASA YA.

Jom dapatkan SEKARANG pada HARGA DISKAUN dan 2 SPECIAL FREE GIFT ini, klik button ‘TEMPAH SEKARANG’di bawah untuk tempahan

Ingat, promosi ini boleh ditamatkan pada bila-bila masa. Selepas ini, anda perlu bayar RM150 dan tiada bonus akan diberikan.

Offer Tamat dalam tempoh...

Jom Dapatkan Mata Sehat Sekarang !!

Pakej Trial

RM180

RM80

Pakej Gold

RM360

RM140

Set Jimat

RM720

RM200

Tiada Cas Penghantaran

100% Free Seluruh Semenanjung Malaysia

Barang Sampai Baru Bayar

Boleh order dahulu, bayar kemudian kepada posmen ketika barang sampai. 100% secure!

100% Jaminan Pulangan Wang

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan produk

Soalan Lazim

Pastinya tidak. Ains 100% dari bahan semulajadi. Dah di uji secara klinikal Selamat.
Kesan mengikut tahap mata masing-masing. Yang paling cepat kesan seawal 3 hari.
Boleh. Hanya jarakkan masa 1 jam pengambilan.
Boleh. Ains diformulasi bahan semulajadi khas untuk membaiki tahap penglihatan mata.
Tidak perlu. Boleh stop bila mata dah sihat.
Produk ni tak bahaya. Semua bahan-bahan yang digunakan adalah selamat untuk digunakan dan memiliki kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dengan nombor rujukan: (MAL19016027T)
Sebotol Ains ni mengandungi 30 biji dan boleh tahan 15 hari bergantung pada kekerapan penggunaan.
Expiry date adalah 24 bulan selepas dibuka.
Proses postage mengambil masa 1-5 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima. Biasanya 1-3 hari dah sampai. Sekiranya barang masih belum sampai selepas 5 hari, mohon hubungi customer service kami di +601169919646.